Image default
Friesland

Automobilist met drank op belandt in sloot bij Boelenslaan

Boelenslaan – In de nacht van maandag op dinsdag omstreeks 00.20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Spekloane.


Zowel de politie, een ambulance en de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Op deze weg bleek door een nog onbekende oorzaak een automobilist met zijn voertuig in de sloot te zijn beland. Dit nadat hij aan de rechterkant in de berm terecht kwam en vervolgens meerdere bomen raakte.

De bestuurder wist, met behulp van omstanders, het voertuig te verlaten via de kofferbak. Het slachtoffer is gecontroleerd in de ambulance, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. Wel is de bestuurder meegenomen door de politie naar het politiebureau. Dit nadat de agenten een blaastest hadden afgenomen bij de man.

De weg was tijdelijk afgesloten tijdens het incident. Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig uit de sloot te halen en weg te brengen. De politie heeft een rapport opgemaakt van het ongeval. Een agent ter plaatse kon bevestigen dat de man onder invloed was van alcohol.

 

Dit kan u ook interesseren:

KNRM rukt uit voor schip dat water maakt, maar blijkt enkel motorstoring te hebben

Jongetje vast op dak van school in Burgum

Brandblusinstallatie zet H&M Heerenveen onder water

error: Deze content is beveiligd!