Image default
Friesland

Automobilist belandt naast de A32 en raakt gewond

Oldeholtwolde – Een automobilist is vrijdagavond gewond geraakt toen deze ter hoogte van Oldeholtwolde van de snelweg A32 raakte en vermoedelijk over de kop sloeg.


De politie tast nog in het duister wat de oorzaak van het ongeval is. De sporen in de berm verraden dat de auto plots richting de berm reed, hier dwars terecht kwam en toen vermoedelijk één of meermaals over de kop is geslagen. De auto raakte hierbij zwaar beschadigd.

De bestuurder kon met behulp van de hulpdiensten zelf uit diens voertuig komen. Hij is in een ter plaatse gekomen ambulance onderzocht en even later naar het ziekenhuis overgebracht met onbekend letsel.

De auto raakte even voor het puntstuk van de invoegstrook vanaf het tankstation naast de weg. Hierdoor ondervond het verkeer wat richting Heerenveen reed weinig hinder van het ongeval. Verkeer vanaf het tankstation kon de hulpverleners rustig rijdend passeren.

Opgeroepen brandweereenheden konden na een korte inspectie van het voertuig al snel weer retour naar hun post toen bleek dat de bestuurder er al uit was. Een berger heeft het voertuig na onderzoek van de politie geborgen.

Fotograaf: René Wiegmink

Dit kan u ook interesseren:

Vlammenzee verwoest industriepand in Roden

SAR Nederland zoekt naar 48-jarige vermiste Drachster

Brommerrijder ernstig gewond na botsing met auto in Ureterp

error: Deze content is beveiligd!