Image default
Friesland

Autodeur vliegt in brand tijdens het rijden in Heerenveen

Heerenveen – Vrijdagavond omstreeks 21.40 uur werd de brandweer van Heerenveen gealarmeerd voor een autobrand op de Koningin Wilhelminaweg.


De brandweerlieden kwamen met spoed ter plaatse. Toen de brandweerlieden aankwamen bij het voertuig, leek het mee te vallen. Wel was het een bijzonder verhaal. Een oudere man verklaarde dat tijdens het rijden zijn raam plotseling naar beneden ging en er in een keer allemaal rook uit de portier kwam. De man twijfelde geen moment en heeft zijn voertuig aan de kant gezet en de brandweer gebeld.

De brandweerlieden hebben de accu losgekoppeld en een gedeelde van het portier verwijderd. Zo konden ze bij het elektrische gedeelte van het raam. Ze hebben het elektrische gedeelte van het raam verwijderd. Vermoedelijk was hier kortsluiting in ontstaan. Omdat het raam hierdoor niet meer omhoog kon, werd deze afgeplakt met folie.

Omdat de accu was losgekoppeld en het raam van de bestuurderskant was afgeplakt met folie, werd een berger gealarmeerd om het voertuig af te slepen. De man raakte niet gewond, maar was wel hevig geschrokken.

Dit kan u ook interesseren:

Vlammenzee verwoest industriepand in Roden

SAR Nederland zoekt naar 48-jarige vermiste Drachster

Brommerrijder ernstig gewond na botsing met auto in Ureterp

error: Deze content is beveiligd!