Image default
Friesland

Arrestatieteam valt woning van verdachte dodelijke steekpartij binnen: Leeuwarder meldt zichzelf

Oosterwolde – Bij een steekpartij in Oosterwolde is zaterdagmiddag een man overleden, dit heeft de politie bekend gemaakt. De man werd zwaargewond aangetroffen bij een tankstation aan de Venekoterweg in Oosterwolde.


De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter kwamen ter plaatse maar de hulp voor de man kwam te laat. Hij overleed volgens de politie in de ambulance naar het ziekenhuis. De man is vermoedelijk gestoken bij een woning aan de Gijenham in Oosterwolde. Hij is daarna weggereden naar het tankstation, daar troffen de hulpdiensten de man zwaargewond aan.

Naast sporenonderzoek aan de Venekoterweg, doet de politie ook onderzoek in een woning aan de Gyenham in Oosterwolde. Het is aannemelijk dat in of bij deze woning een steekincident heeft plaatsgevonden, waarna het slachtoffer probeerde te ontkomen richting de Venekoterweg.

Wat zich in de woning heeft voorgedaan is nog niet bekend. De recherche doet onderzoek en is op zoek naar degene die verantwoordelijk is geweest voor het incident. Daarbij denkt de recherche te weten wie hierbij betrokken was.

Het slachtoffer is een 44-jarige man uit Bovensmilde. De politie houdt er rekening mee dat het incident voortkomt uit een relationele aangelegenheid.

In de woning van een 33-jarige verdachte viel afgelopen weekend een zwaar bewapend arrestatieteam binnen, de man bleek niet thuis. De Leeuwarder meldde zich maandag op een politiebureau, de man is ingesloten voor verhoor.

Dit kan u ook interesseren:

Opnieuw autobrand in Drachten

Meisje (12) uit Leeuwarden vermist

Alerte buurtbewoners weten erger te voorkomen bij brand in Drachten

error: Deze content is beveiligd!