Image default
Friesland

Airsoftwapen gebruikt bij ruzie in woning in Leeuwarden; bewoner gewond

Leeuwarden – Bij een schietincident in een woning aan de Dokkumerstraat in Leeuwarden is donderdagavond een 29-jarige inwoner uit Leeuwarden zwaargewond geraakt. In de woning werd met een airsoftwapen geschoten.


Bij de politie kwam donderdagavond omstreeks 20:17 uur een melding binnen van een schietpartij aan de Dokkumerstraat. De politie kwam met meerdere voertuigen met spoed ter plaatse en droegen kogelwerende vesten. Ook kwamen er twee ambulances ter plaatse.

Uit politieonderzoek is gebleken dat 29-jarige bewoner ruzie had gekregen met een 23-jarige man. De bewoner en de 23-jarige man kenden elkaar. De bewoner raakte na een vechtpartij met de man gewond, hij werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De 23-jarige man werd met gepast geweld aangehouden door de politie. De verdachte is in een cel ingesloten. Hij wordt vrijdag gehoord. Er raakte niemand gewond toen er in de woning werd geschoten met een airsoftwapen.

Het wapen is in beslag genomen. Bij het incident werden meerdere politie-eenheden ingezet. Vooral omdat bij de melding was gezegd dat in de woning was geschoten. Later bleek het te gaan om het airsoftwapen.

Dit kan u ook interesseren:

Groot pakket aan nieuwe coronamaatregelen; thuiswerken, tenzij écht niet kan

Nieuwsuitkollum

Opnames nieuwe Kameleon Film laat brandweer uitrukken voor brand

Nieuwsuitkollum

Moeder en 3-jarig kind uit Heerenveen in goede gezondheid aangetroffen in Duitsland

Nieuwsuitkollum
error: Deze content is beveiligd!