Image default
Friesland

Agressieve leeuwarder aangehouden in Horecagelegenheid

LEEUWARDEN- Op dinsdag 22 november, omstreeks 04.15 uur, kreeg de politie een melding dat er een agressief persoon in een horecagelegenheid was in de Oude Doelesteeg te Leeuwarden.


Toen de politie ter plaatse kwam was de persoon agressief in gesprek met een medewerker van de horecagelegenheid. Het bleek dat de persoon in de rookruimte aan het snuiven was geweest en de medewerker wilde dat hij de zaak zou verlaten. De agenten hebben hem naar buiten gebracht en andere stappers probeerden om hem rustig te krijgen, echter de persoon bleef door razen in de Oude Doelesteeg. Omdat de persoon niet van plan was om de Oude Doelesteeg te verlaten, werd zijn ID kaart gevorderd. De persoon wilde hier niet aan voldoen en werd aangehouden ter zake het niet voldoen op eerste vordering op grond van de Wet ID.

De 20-jarige inwoner van Leeuwarden welke zwaar onder invloed van alcohol en drugs was, werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. De Leeuwarder kreeg een bekeuring voor het niet voldoen op eerste vordering van zijn identiteitsbewijs, het verstoren van de orde in een horecagelegenheid en het verstoren van de openbare orde weg in dronken staat. Tevens kreeg de Leeuwarder een lokaal horeca verbod voor de betreffende horecagelegenheid voor de duur van 2 jaar.

Dit kan u ook interesseren:

Brandweer onderzoekt vreemde lucht onder zes woningen

Motorrijder gewond bij ongeval op Centrale As bij De Falom

Brandweer rukt uit naar zorgwoning voor brand

error: Deze content is beveiligd!