Image default
Friesland

Aanhoudingen na fietsendiefstal

Leeuwarden – Op dinsdag 4 oktober, omstreeks 15.45 uur kreeg de politie de melding dat er zojuist een mountainbike was gestolen bij de supermarkt welke gevestigd is aan het Hoeksterpad te Leeuwarden.


Uit de opgenomen camerabeelden herkende iemand van het toezichtsmodel binnenstad Leeuwarden één van de verdachten. Het bleek dat er twee personen bezig waren geweest met de vernieling van het hangslot om de fiets om deze fiets vervolgens weg te nemen.

Het signalement van de beide verdachten werden aan de overige agenten doorgegeven en er werd gelijk uitgekeken. Eén van de agenten zag beide verdachten lopen op het Vliet en beiden, een 30-jarige en 40-jarige inwoners van Leeuwarden, werden aangehouden voor de diefstal, echter de fiets was niet meer in hun bezit.

Tijdens het verhoor van de verdachten werd verklaard waar de fiets was ‘koud’ gezet. De politie is vervolgens ter plaatste gegaan en troffen daar inderdaad de gestolen fiets aan. Inmiddels is de fiets retour naar de rechtmatige eigenaar.

Dit kan u ook interesseren:

Brommerrijder ernstig gewond na botsing met auto in Ureterp

Elektrische schakelkast vliegt in brand en veroorzaakt dakbrand

Minderjarige jongen aangehouden in onderzoek naar zedendelict bij 7-jarige meisje in Heerenveen

error: Deze content is beveiligd!