Image default
Friesland

Aanhouding 31-jarige ex-vriend na mishandeling

LEEUWARDEN – Op zondag 18 september omstreeks 20.50 uur kwam een 30 jarige inwoonster van Leeuwarden naar het politiebureau te Leeuwarden.


Ze gaf aan dat ze eerder op de dag was mishandelt door een ex-vriend van haar, ze wilde aangifte doen en durfde niet naar huis aangezien haar ex-vriend waarschijnlijk nog in de woning was. Bovendien zou hij in het bezit zijn van een vuurwapen welke hij ergens in de woning had verstopt. De politie nam deze melding uiterst serieus en ging met meerdere eenheden ter plaatse gegaan naar de Jan Lievenstraat te Leeuwarden. De ex-vriend stond niet ingeschreven op het adres en de aangeefster opende de woning met haar sleutel.

Op het moment dat de agenten aan de voorzijde de woning betraden, probeerde de verdachte, een 31-jarige inwoner van Leeuwarden, de woning uit te komen aan de achterzijde van de woning. Helaas voor hem stonden hier ook collega’s en de verdachte kon direct worden aangehouden. De verdachte verklaarde direct aan de politie, dat waar ze voor kwamen in de badkamer was verstopt. De agenten gingen naar de aangewezen plaats en troffen daar een gaspistool aan. De verdachte is ingesloten en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Dit kan u ook interesseren:

Vrouw botst met auto tegen boom in Hurdegaryp

Auto botst tegen boom bij Boijl

Brandweer ingezet voor autobrand in Hurdegaryp

error: Deze content is beveiligd!