Image default
FrieslandGroningen

A7 volledig dicht na ongeval bij Drachtstercompagnie

Drachtstercompagnie – Twee auto’s kwamen op de A7 nabij Drachtstercompagnie met elkaar in botsing. Hierdoor ontstond er vanaf Marum een file van drie kilometer op de weg richting Heerenveen. Het verkeer wordt teruggeleid naar een eerdere afslag.


Het ongeval vond omstreeks 20.15 uur plaats. De brandweer van Marum werd ook gealarmeerd, maar na een korte controle konden de brandweerlieden weer retour. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. Twee ambulances en meerdere politie-eenheden kwamen ter plaatse voor het ongeval. De inzittenden zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Eén persoon is overgebracht naar het ziekenhuis.

Rijkswaterstaat heeft de weg afgesloten voor het overige verkeer. Het verkeer moet via de vluchtstrook terugrijden naar een eerdere afslag, om vervolgens om te rijden. De politie (VOA) is ter plaatse gekomen en zal onderzoeken hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Een berger zal, nadat het onderzoek is afgerond, de twee voertuigen meenemen. Nadat de auto’s zijn geborgen en de brokstukken zijn opgeruimd, zal de weg weer vrij worden gegeven.

Dit kan u ook interesseren:

Noordernieuws is gestopt in huidige vorm

Vlammenzee verwoest industriepand in Roden

Ongeval op N367 bij Blijham

error: Deze content is beveiligd!