Image default
Friesland

A7 afgesloten na ongeval tussen twee voertuigen bij Terwispel

Terwispel – Vrijdagavond omstreeks 19.10 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de A7 bij Terwispel.


Omdat er mogelijk een voertuig in brand zou staan, werden de brandweerlieden van Gorredijk ook meegestuurd. Echter bleek van een brand geen sprake. De brandweerlieden van Gorredijk hebben een nacontrole uitgevoerd, waarna ze terug naar de kazerne konden.

Door nog een onbekende oorzaak kwamen er twee voertuigen met elkaar in botsing. Beide auto’s liepen door de botsing forse schade op. Één van de auto’s kwam na de botsing in de naastgelegen berm terecht. Een ambulance is ter plaatse om de inzittenden te controleren op letsel. Eén persoon is na een behandeling ter plaatse overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie zal onderzoek doen naar de exacte toedracht. Tijdens het ongeval was de A7 volledig dicht in de richting van Heerenveen – Drachten. Een berger zal beide voertuigen ophalen en wegbrengen. Ook is er een aanhanger betrokken bij het ongeval. Bij welk voertuig deze hoort, is niet bekend.

 

Dit kan u ook interesseren:

Keukenbrand geblust door brandweer

Dak verwoest van woonboerderij in Oosternijkerk (video)

Motoragent lichtgewond na botsing met bestelbusje in Leeuwarden

error: Deze content is beveiligd!