Image default
Friesland

A6 richting Joure kort dicht na ongeval

Lemmer – Vanwege een verkeersongeval op de A6 tussen Emmeloord en Joure, ter hoogte van Lemmer zondagmiddag enige tijd afgesloten. Meerdere hulpdiensten waaronder de brandweer, politie, ambulance en traumahelikopter rukten uit om hulp te bieden bij het ongeval.


Bij het incident is een automobilist door onbekende oorzaak met diens voertuig op het dak terecht gekomen. Hoeveel personen er zich in het voertuig bevonden is niet bekend. Twee ambulances en een traumahelikopter zijn ter plaatse gekomen om hulp te bieden. Door de brandweer zijn kort schermen rond het voertuig geplaatst. Het slachtoffer werd na bevrijding uit de auto met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Onderzoek moet later uit gaan wijzen wat er zich precies heeft afgespeeld. Omdat de traumahelikopter op de snelweg is geland, is door Rijkswaterstaat de A6 ter hoogte van Lemmer enige tijd in haar geheel afgesloten. Vanwege de afsluiting is er inmiddels flinke file ontstaan. Zodra het mogelijk was, werd het verkeer weer via één rijstrook om het ongeval geleid. Een berger zal het voertuig van de rijbaan halen.

Dit kan u ook interesseren:

Vlammenzee verwoest industriepand in Roden

SAR Nederland zoekt naar 48-jarige vermiste Drachster

Brommerrijder ernstig gewond na botsing met auto in Ureterp

error: Deze content is beveiligd!