Image default
Friesland

24-jarige man verwond met mes in Leeuwarden

Leeuwarden – Rond tien voor drie in de nacht van donderdag op vrijdag 26 juli heeft er een incident plaats gevonden met een mes aan de Weaze in Leeuwarden.


De politie trof op de Peperstraat een persoon aan met bloed aan zijn arm en hoofd. Er werd door de hulpverleners direct eerste hulp verleed en een onderzoek ingesteld naar het voorval. Het bleek dat de 24-jarige man gesneden was met een mes.

Kort hierop kon de politie een 21-jarige verdachte aanhouden aanhouden. Deze is ingesloten voor verhoor. De politie doet verder onderzoek naar het voorval.

#Leeuwarden Peperstraat. Op 26 juli om 02.50 uur werden de collega’s aangeroepen door een man die bloed aan zijn hoofd en arm had. Er werd direct 1e hulp verleend en een onderzoek ingesteld. Het bleek dat de 24 jarige man gesneden was met een mes. Dit was gebeurd op de Weaze. Kort hierna konden de collega’s een 21 jarige verdachte aanhouden. Deze ingesloten. Het slachtoffer is gewond aan zijn arm en hoofd. De verdachte is inmiddels in verzekering gesteld en het onderzoek is in volle gang. #PolLWD (@politie_lwdn)

Dit kan u ook interesseren:

Auto brandt uit op N358 bij Buitenpost

De Vries Media

Auto’s in botsing op de kruising N358 bij Kollum

Dennis Oevering

Nieuwe corona-testlocatie in Kollum in gebruik genomen

Nieuwsuitkollum
error: Deze content is beveiligd!