Image default
Friesland

16-jarige gewond door steekincident in Bilgaardpassage Leeuwarden

Leeuwarden – Bij een steekincident in de Bilgaardpassage in Leeuwarden is vrijdagavond rond negen uur een 16-jarige jongen uit Leeuwarden gewond geraakt. De politie is direct een onderzoek gestart. Er is tot op heden geen verdachte aangehouden.


Omstreeks 21:00 uur kreeg de politie de melding van een steekincident. Toen de agenten op de Bilgaardpassage aankwamen troffen zij daar het gewonde slachtoffer aan in een winkelpand. Het gaat om een 16-jarige jongen uit Leeuwarden. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis om daar aan zijn verwondingen te worden behandeld.

Onderzoek gestart
De politie startte direct een onderzoek en er is met meerdere getuigen gesproken. Het onderzoek heeft nog niet geleid tot de aanhouding van een verdachte. Verder onderzoek moet uitwijzen wat er zich precies aan de Bilgaardpassage of in de omgeving daarvan heeft afgespeeld en wat de aanleiding is geweest voor dit steekincident.

Getuigen gezocht
Hebt u meer informatie over dit incident of over wat er zich daarvoor heeft afgespeeld? Deel dit met de politie. Ook eventuele camerabeelden waar dit incident op is te zien ontvangen zij graag. Dit kunnen camerabeelden zijn van een deurbel of een dashcam. Hebt u meer informatie? Bel dan 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren:

Hulpdiensten ingezet voor persoon te water in Harkema

Brandweer rukt uit voor brand op akker in Wijnjewoude

Oude vouwwagen vliegt in brand bij Bolsward

error: Deze content is beveiligd!