Image default
Friesland

10.000 euro beloning voor gouden tip over moordverdachte Errol Janssen

Friesland – Afgelopen jaar werd op dinsdag 7 augustus de 60-jarige Karel Pronk doodgeschoten op een vol terras in Delft. De man die hier waarschijnlijk verantwoordelijk voor is, is de 52-jarige Errol Janssen alias Mick van der Laan uit Delft. 


Dinsdag maakte de politie in Opsporing Verzocht bekend dat de man nog dezelfde dag in een Volkswagen Polo naar Friesland moet zijn vertrokken. De vluchtauto van de man die verdacht wordt van de moord op crimineel Karel Pronk is volgens de politie op de dag van de schietpartij bij het clubhuis van de Hells Angels de Marconistraat in Harlingen gezien. Kort daarna is de auto achtergelaten op de Getswerterdyk in Franeker. Waarschijnlijk is hij daar overgestapt in een andere wagen.

Het gaat om een zwarte Volkswagen Polo, voorzien van het kenteken RG-TG-91.” De politie hoopt dat er naar aanleiding van de uitzending tips binnenkomen over deze mogelijke andere vluchtauto. De verdachte, lid van de Hells Angels, staat op de Nationale Opsporingslijst  en heeft een zeer opvallend voorkomen, voornamelijk gekenmerkt door tatoeages in zijn gezicht.
Er staat een beloning van 10.000 euro open voor de persoon die de gouden tip geeft.

 

Fotograaf: Politie.nl

Dit kan u ook interesseren:

Vlammenzee verwoest industriepand in Roden

SAR Nederland zoekt naar 48-jarige vermiste Drachster

Brommerrijder ernstig gewond na botsing met auto in Ureterp

error: Deze content is beveiligd!