Image default
Drenthe

Zwaar verkeersongeval met meerdere ernstige gewonden op N381 bij Zweeloo

Zweeloo – Zaterdagmiddag ontstond er een ernstig verkeersongeval op de N381 – Twee Provinciënweg nabij Zweeloo. 


Even na 17:20 uur werd er melding gemaakt van een zware aanrijding waarbij een tweetal personenauto’s frontaal met elkander in botsing kwamen, daarbij zou ook een vrachtwagen geraakt zijn. Zowel politie-eenheden als een ambulance werden ingezet. Naarmate er meer informatie binnenkwam bij de hulpdiensten werden ook de brandweerkorpsen van Zweeloo, Emmen en Sleen ingezet en werd er opgeschaald naar middel-hulpverlening.

Zeven ingeschakelde ambulances kregen ter plaatse medische assistentie van twee ingevlogen trauma-teams vanuit Eelde en Amsterdam. Volgens de politie gaat het om twee slachtoffers, in totaal zijn vijf ambulances met gewonden vanaf het incident vertrokken. Één van de vertrokken ambulances kregen bijstand van een trauma-arts.

Ten tijde van het incident werd de N381 tussen Noord-Sleen en Zweeloo in beide rijrichtingen volledig afgesloten. De politie leidde het overige verkeer om het ongeval heen. De toedracht van het incident werd door de verkeers ongevallen analyse onderzocht.

Lees hier een update: Vier gewonden na zwaar frontaal verkeersongeval op N381

Dit kan u ook interesseren:

Gewonde na botsing met lesauto in Assen

Vogelgriep vastgesteld in Nieuw-Weerdinge (provincie Drenthe)

Omgekomen bestuurder ongeval Gasselternijveen is 22-jarige man uit Stadskanaal

error: Deze content is beveiligd!