Image default
Drenthe

Zoekt u mee naar de identiteit van de dader(s) van de ‘kofferbakmoord’?

Stieltjeskanaal/Zandpol – De politie vraagt uw hulp! Sinds 31 maart 2017 doet de politie onderzoek naar de gewelddadige dood van de toen 31-jarige Ralf Meinema uit Klazienaveen.


Dat onderzoek heeft tot nu toe nog niet geleid tot aanhoudingen. Wij doen daarom een beroep op u. Helpt u mee de identiteit van de dader(s) te achterhalen?

Politieonderzoek
Op vrijdagochtend 31 maart 2017 werd langs het Stieltjeskanaal tussen Zandpol en Coevorden het levenloze lichaam van de toen 31-jarige Ralf Meinema gevonden. Hij werd aangetroffen in de kofferbak van zijn Mercedes S300 SE. Ralf Meinema bleek door een misdrijf om het leven te zijn gebracht.

De politie gaat er van uit dat het slachtoffer op een andere locatie om het leven is gebracht dan de plaats van aantreffen. Een team van twintig rechercheurs werkt nog steeds volop aan het onderzoek. Dat heeft al wel wat puzzelstukjes opgeleverd, maar nog geen compleet beeld van wat er is gebeurd. Zo heeft de politie bijvoorbeeld nog geen duidelijkheid over een motief voor de dood van Ralf Meinema.

Dossier
Wij nodigen u uit om vooral met ons mee te denken in het onderzoek. Het kan zijn dat u informatie heeft over het dodelijke incident en/of de dader(s). Wellicht heeft u sinds de bewuste dag iets gehoord wat voor het onderzoek van belang is. Of misschien heeft u een onderbuikgevoel over wat er gebeurd zou kunnen zijn? Laat het ons dan alstublieft weten! Kijk voor alle informatie en de mogelijkheid om tips of scenario’s te delen op www.politie.nl/kofferbakmoord.

Informatie delen

Dit kan u ook interesseren:

Autobrand op carpool Veenoord langs A37

Aanrijding tussen twee voertuigen in hartje Assen

Scooterrijdster gewond na botsing met auto in Smilde

error: Deze content is beveiligd!