Image default
Drenthe

Woninginbrekers overlopen tijdens inbraakactie Assen

Assen – In de nacht van woensdagavond op donderdagmorgen werden bewoners van een woning aan de Beuzeveen in Assen rond 05:30 uur opgeschrikt door een inbraak.


Twee mannen tussen de 25 en 30 jaar, met beiden een normaal postuur en een lengte van rond de 1,70 meter, waren zwart gekleed en droegen een zwarte muts tijdens de overval. De twee overvielen de nietsvermoedende bewoners in de woning. De daders werden vervolgens overlopen door de bewoners waarna men ervandoor ging.

De twee daders namen de benen richting de wijk Pittelo in Assen. De wijk ligt in het noordwestelijke gedeelte van de stad, ten zuiden van rijksweg A28. Vervolgens ontbrak het spoor van de daders. Via 112 werden agenten ingeschakeld, deze kwamen dan ook meteen in actie. Om de zoekactie te versterken werd een burgernetactie opgezet waarbij een algemeen bericht uiting om uit te kijken naar de twee eerder beschreven personen.

Het is onbekend of de daders wapens bij zich droegen ten tijde van de overval, de politie roept op aan Assenaren om hierdoor zelf geen actie te ondernemen maar de politie in te schakelen bij eventuele tips rondom dit misdrijf.

 

Dit kan u ook interesseren:

Fietser gewond na ongeval in Assen

Grote brand bij agrarisch bedrijf in Assen

Meerdere voertuigen met elkaar in botsing aan de Meester Cramerweg in Hoogeveen

error: Deze content is beveiligd!