Image default
Drenthe

Winkelier bewusteloos geslagen bij poging winkeldieven aan te houden (video)

Assen – In een poging om twee winkeldieven aan te houden werd een winkelier met een voorwerp tegen zijn hoofd geslagen. Hij raakte hierdoor gewond.


Op donderdag 5 september 2019 omstreeks 11.30 uur zagen medewerkers van een winkel aan het Mercuriusplein dat twee mannen kleding meenamen van een rek wat buiten de winkel stond. Na de diefstal gingen de mannen er vandoor. Door personeel van de winkel werd de achtervolging ingezet. In de omgeving van de Alteveerstraat werden de daders ingehaald en gooide één van hen de gestolen kleding weg.

Deze man rende weg en kon niet meer worden achterhaald. De tweede verdachte liep naar één van de personeelsleden en sloeg hem met een hard voorwerp wat hij in zijn hand had. Het slachtoffer raakte door de klap met het voorwerp gewond en verloor zelfs even het bewustzijn. De beide winkeldieven wisten te ontkomen.

Een bewakingscamera maakte onduidelijke opnames van de verdachten, herkent u hen toch of heeft u meer informatie? Informeer dan de politie via 0900 – 8844. Wilt u anoniem blijven? Bel dan met de Stichting Meld Misdaad anoniem 0800 – 7000. Zaaknummer: 2019236627

Fotograaf: Politie.nl

Dit kan u ook interesseren:

Auto op de kop na botsing in Emmen

Jelke Jongsma

Brandweer blust veenbrand in Emmer-compascuum

Jelke Jongsma

Zware mishandeling in Hoogeveen: politie zoekt getuigen

error: Deze content is beveiligd!