Image default
Drenthe

Vrouw neergestoken in jeugdzorginstelling Emmen en overlijdt

Emmen – Een vrouw is zaterdagavond om het leven gekomen bij een steekincident aan de Stationsstraat in Emmen. De politie liet eerder op de avond weten dat er een persoon zwaargewond was geraakt.


Volgens Dagblad van het Noorden was de vrouw een begeleidster bij een zorginstelling waar jongeren wonen tussen de 12 en 18 jaar oud. Het incident vond rond 20.30 uur plaats. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse. Al snel werd duidelijk dat de hulp voor de vrouw te laat kwam. Ze overleed ter plekke. Een politiehelikopter vloog ook meerdere rondjes boven Emmen. Er is door de politie één verdachte aangehouden op de Hoofdstraat. Agenten zijn nog opzoek naar een tweede verdachte.

Het gaat om een jongeman(adolescent) met het volgende signalement; +/- 1.75 meter lang, licht getinte huidskleur, kort zwart krullend haar, gezichtsbeharing onder de kin en een dunne vlassige snor en donkere ogen. Ziet u deze jongen of weet u waar hij zich mogelijk bevindt? Bel dan 112 en benader de verdachte niet zelf. Heeft u andere informatie die mogelijk relevant kan zijn voor ons onderzoek? Belt u dan 0900-8844.

Door de politie is er inmiddels een groot onderzoek opgestart. Ook een arrestatieteam kwam ter plaatse bij het incidentlocatie.

Dit kan u ook interesseren:

Verdachten dodelijk geweldsincident Emmen ook verdacht van overval tankstation op dezelfde avond

Vlammenzee verwoest industriepand in Roden

Twee fietsers in botsing in Assen; één gewonde

error: Deze content is beveiligd!