Image default
Drenthe

Vijf verdachten aangehouden voor inbraak sportkantine

RODEN – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag in Roden vijf verdachten aangehouden voor de inbraak in een sportkantine aan de Roderweg.


De politie werd gebeld door een getuige die vreemde geluiden had gehoord bij een sportkantine aan de Roderweg. Hierop zijn meerdere agenten direct ter plaatse gegaan en hebben een onderzoek ingesteld. Op het terrein troffen ze meerdere personen aan welke bij het zien van de agenten op de vlucht sloegen. Op het terrein werden goederen aangetroffen welke afkomstig waren uit deze kantine.

Aanhoudingen

Door de politie kon hierop direct een 18-jarige vrouw uit Leek worden aangehouden op het sportterrein. In de omgeving werd direct gezocht naar de andere personen. Hierop werden in totaal nog 4 mannen aangehouden. Het gaat hier om een 18-jarige man uit Assen, 20-jarige man uit Veenhuizen, 23-jarige man uit Arnhem en een 25-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats.Alle verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en zullen in de loop van de dag gehoord gaan

worden.

Woninginbraak

In een woning aan Den Dam in Roden bleek in dezelfde nacht een inbraak plaatsgevonden te hebben.

Getuigenoproep

De politie doet nu onderzoek naar beide inbraken. Heeft u iets gezien of gehoord dat dit incident of deze incidenten te maken kan hebben, neemt u dan contact op met de politie in Hengelo via 0900-8844. Ook als u beeld- of geluidsmateriaal hebt van dit incident.  Bij Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar via 0800-7000 kunt u anoniem uw tips doorgeven.

Dit kan u ook interesseren:

Motorrijder gewond na ongeval in Emmen

Motorrijder raakt ernstig gewond bij botsing in Hoogeveen

35-jarige vrachtwagenchauffeur overleden door zwaar ongeval bij Schoonebeek

error: Deze content is beveiligd!