Image default
Drenthe

Vermiste man aangetroffen; wel heeft de politie nog veel vragen

Odoornerveen – De politie is sinds maandagavond druk bezig met een onderzoek naar de verdwijning van de 33-jarige Karel Haan.


Karel komt oorspronkelijk uit Oude Pekela. Hij heeft momenteel geen vaste woon- of verblijfplaats. De afgelopen dagen verbleef hij bij Odoornerveen. Hij verscheen maandagavond niet op een afspraak in Hoogeveen. De moeder meldde rond middernacht de vermissing van haar zoon. Sindsdien is de politie bezig met een uitvoerig onderzoek naar de verblijfplaats van Karel. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) is opgestart om het onderzoek met kracht gestalte te kunnen geven.

Op grond van het eerste onderzoek en op basis van informatie uit de directe omgeving houdt het rechercheteam er rekening mee dat Karel niet uit vrije wil is verdwenen. Er is sinds de melding van zijn vermissing geen contact meer met Karel geweest. Wel is zijn auto (een goudkleurige citroen Xsara) aangetroffen op de Mepperweg tussen Zweeloo en Gees. In het belang van het onderzoek kunnen voorlichters op dit moment niet meer details prijsgeven over deze zaak.

De politie beschouwd de vermissing als een zeer urgente vermissing. Om die reden is na afstemming met het Openbaar Ministerie en de familie besloten de foto en de personalia van Karel te delen. De politie en familie maken zich vanzelfsprekend zorgen over de gezondheid van Karel. Weet u meer over zijn verdwijning? Heeft u hem maandagavond na 22.00 uur gezien in Odoornerveen of op een andere plek gezien? Bel dan de politie op 0900-8844. Anoniem kan ook, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000!

Update;

Dit kan u ook interesseren:

35-jarige vrachtwagenchauffeur overleden door zwaar ongeval bij Schoonebeek

Meerdere snelwegen geblokkeerd in het Noorden; ook protest bij gemeentehuis

Vrachtwagen botst frontaal op boom bij Nieuw-Schoonebeek

error: Deze content is beveiligd!