Image default
Drenthe

Verdachte van aanranding 6-jarige meisje in Hoogeveen vrijgesproken

Assen – De rechtbank in Assen deed dinsdag vervroegd uitspraak in de strafzaak van een 34-jarige man uit Hoogeveen die wordt verdacht van aanranding van een 6-jarig meisje.


De man werd in maart opgepakt omdat hij in het Kinholtsbos in Hoogeveen een meisje zou hebben betast onder haar shirt en in haar kruis. Ook zou hij zijn geslachtsdeel uit zijn broek hebben gehaald. De Hoogevener is in december veroordeeld tot een werkstraf van 200 uur en vijf maanden cel voorwaardelijk voor aanranding van twee meisjes in Zuidwolde. De man heeft dat bekend. Op een jurkje van een van de meisjes is zijn DNA gevonden.

De aanranding in Hoogeveen ontkent de man in alle toonaarden. Er is in deze zaak geen technisch bewijs, zoals DNA van de verdachte. De advocaat heeft om vrijspraak gevraagd. Dinsdagmiddag 28 augustus om 13.00 uur deed de rechtbank uitspraak.

Hier werd de verdachte vrijgesproken van aanranding van het zesjarige meisje. Op grond van het dossier kan niet worden bewezen dat het de verdachte is geweest, die het feit heeft gepleegd.

Dit kan u ook interesseren:

Lichaam aangetroffen in auto in Klazienaveen, mogelijk van vermist meisje

Nieuwsuitkollum

Vermiste 84-jarige man overleden aangetroffen in vaart Assen

©Noordernieuws

Lichaam gevonden in Assen, mogelijk van de vermiste man in Assen

Ricardo
error: Deze content is beveiligd!