Image default
Drenthe

Verdachte aangehouden na zware mishandeling

HOOGEVEEN – Een 18-jarige jongeman uit Hoogeveen werd op de vroege zaterdagochtend van 17 september op het Armenwerkhuispad in zijn woonplaats aangehouden.


Hij wordt er van verdacht een 48-jarige plaatsgenoot ernstig te hebben mishandeld.

Agenten kregen een melding van een vechtpartij in de Grote Kerkstraat. Op het Armenwerkhuispad zagen ze meerdere personen wegrennen. Een agent heeft de mannen staande gehouden. Het slachtoffer lag met flinke verwondingen aan zijn hoofd in de Grote Kerkstraat op de grond. Er bleken camerabeelden te zijn die agenten gelijk hebben bekeken. Te zien was dat de 18-jarige de 48-jarige meerdere keren schopte, onder andere tegen het hoofd, terwijl het slachtoffer al op de grond lag. De agenten herkenden de verdachte van de beelden. Het bleek dat de 18-jarige bij de agent op het Armenwerkhuispad stond. Hij werd gelijk aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek.

 

UPDATE, 23 september 2016

De politie heeft woensdagmiddag een 31-jarige inwoner van Hoogeveen aangehouden. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de mishandeling van vorige week.

Dit kan u ook interesseren:

Crossen met auto op weiland laat hulpdiensten uitrukken in Darp

Forse schade na kop-staartbotsing in Emmen

Auto belandt op de kop bij Erica

error: Deze content is beveiligd!