Image default
Drenthe Groningen

Update; Zes gewonden bij ongevallen op N34 bij Emmen

Emmen – Op de N34 tussen de afslagen Emmen Rondweg en Emmen Centrum zijn zaterdagavond twee ongelukken gebeurd, vlak bij elkaar. Er waren meerdere auto’s bij betrokken. Bij dit ongeval zijn zes personen gewond geraakt. Enkelen van hen zaten bekneld en moesten door de brandweer uit het voertuig worden gehaald.


Er kwamen twee traumaheli’s (een uit Eelde en een uit het Noordbrabantse Volkel) ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De brandweer uit Emmen en Sleen verleende assistentie bij het bevrijden van de slachtoffers uit hun auto’s. De N34 werd volledig afgesloten tussen de afslagen Emmen Rondweg en Emmen Centrum.

De drie mannen uit de eerste auto zijn allen met diverse verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het is op dit moment nog niet duidelijk wie er heeft gereden. In de tweede auto zaten een 35-jarige man, 13-jarige jongen en 41-jarige vrouw uit Groningen. De vrouw is eveneens met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. In de derde auto zaten een 55-jarige man en 45-jarige vrouw uit Borger-Odoorn. Beide zaten bekneld en zijn met behulp van de brandweer uit de auto bevrijd en eveneens naar het ziekenhuis gebracht.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is dus nog in onderzoek.

Dit kan u ook interesseren:

35-jarige vrachtwagenchauffeur overleden door zwaar ongeval bij Schoonebeek

Meerdere snelwegen geblokkeerd in het Noorden; ook protest bij gemeentehuis

Vrachtwagen botst frontaal op boom bij Nieuw-Schoonebeek

error: Deze content is beveiligd!