Image default
Drenthe

Update; Man (39) aangehouden na zwaargewond jongetje (3) in water Tynaarlo

Tynaarlo – Woensdagmiddag omstreeks 17.30 uur werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een persoon te water naast de Heidenheim in Ubbena.


Hierop werden meerdere hulpdiensten gealarmeerd. Zo werden ook de duikers van de brandweer gealarmeerd en werd de hulp van de traumahelikopter ingeschakeld. Omdat de locatie onduidelijk was, heeft de traumahelikopter vanuit de lucht geholpen met zoeken.

De politie liet later via Twitter weten dat er een jong kind te water was geraakt nabij De Tip in Tynaarlo. Hulpdiensten hebben het kindje uit het water gehaald. Het kindje is ter plaatse behandeld en met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Het kindje is bij het te water raken zwaargewond geraakt. Het is nog onduidelijk hoe het kon gebeuren.

Update
Het kindje dat eerder vandaag door de hulpdiensten uit het water is gehaald, is een 3-jarig jongetje uit Utrecht. Aan De Tip in Tynaarlo voert de politie momenteel forensisch onderzoek uit om te achterhalen wat daar precies is gebeurd. Ook is de Verkeersongevallenanalyse (VOA) ter plaatse.

In verband met zijn mogelijke betrokkenheid is een 39-jarige man uit Utrecht aangehouden. Hij wordt in het kader van het onderzoek gehoord.

Dit kan u ook interesseren:

Motorrijder gewond na ongeval in Emmen

Motorrijder raakt ernstig gewond bij botsing in Hoogeveen

35-jarige vrachtwagenchauffeur overleden door zwaar ongeval bij Schoonebeek

error: Deze content is beveiligd!