Image default
Drenthe

Twee verdachten aangehouden voor schietincident

Assen – Afgelopen week zijn er twee verdachten aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij een schietincident aan de Lekstraat in Assen.


Het incident speelde zich af op zaterdag 20 februari in de vroege morgen. Er is meerdere keren op een geparkeerde auto geschoten, midden in een woonwijk. Er wordt niet uitgesloten dat er mogelijk ook op een woning is geschoten. Er raakte niemand gewond, maar het gebruik van een vuurwapen midden in een woonwijk is uiteraard levensgevaarlijk. De politie doet uitvoerig onderzoek om er achter te komen wie hiervoor verantwoordelijk is.

Meerdere aanhoudingen
De aangehouden verdachten zijn een 28-jarige man en een 35-jarige man uit Assen. Het onderzoek loopt nog volop. De politie houdt er sterk rekening mee dat er meerdere personen betrokken zijn bij dit incident en meer aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten.

Getuigenoproep
Eerder deed de politie al een getuigenoproep via sociale media. De politie komt nog steeds graag in contact met mensen die meer informatie hebben over dit incident. Heeft u die zaterdag 20 februari iets opvallends gezien in de vroege morgen tussen 4.00 uur – 6.00 uur in de omgeving van de Lekstraat in Assen? Of heeft u andere informatie die mogelijk verband houdt met het beschieten van de auto? Neem dan contact met de politie op via de Opsporingstiplijn 0800-6070. U kunt uw informatie ook altijd anoniem delen via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren:

Brandweer blust in brand gevlogen personenauto in Klazienaveen

Duizenden euro’s aan sieraden weggenomen bij inbraak in Emmen

Politie ontmanteld kwekerij in garage in Emmer-Compascuum

error: Deze content is beveiligd!