Image default
Drenthe

Twee Provincienweg N381 gestremd na kop-staartbotsing

Garminge – De hulpdiensten kregen zaterdagmiddag omstreeks 13:40 uur een melding van een verkeersongeval tussen meerdere voertuigen op de N381.


Op de N381 – Twee Provincienweg ontstond ter hoogte van Garminge een verkeersongeval met drie voertuigen. Voor het incidenten werden meerdere ambulances, brandweereenheden en politie-eenheden ingezet. De ambulancedienst kreeg daarbij ondersteuning vanuit een traumateam.

De brandweerlieden wisten ter plaatse een slachtoffer te bevrijden met hydraulisch redgereedschap. De politie spreekt over een ernstig verkeersongeval, twee slachtoffers zijn per ambulance met naar het ziekenhuis overgebracht. Één ambulance is met spoed vertrokken, de trauma-arts assisteert het ambulancepersoneel onderweg.

Op de locatie van het incident waren wegwerkzaamheden bezig, een remactie van de bestuurders zorgde uiteindelijk voor een kop-staartbotsing.  Ten tijde van het ongeval werd de N381 in beide rijrichtingen afgesloten tussen Aalden en Westerbork. De verkeersongevallen analyse van de politie doet momenteel onderzoek om de aanwezige sporen vast te stellen.

Dit kan u ook interesseren:

Voertuig te water in Nieuw Amsterdam; één gewonde

Blikschade bij ongeval op kruising in Een-West

Twee gewonden na ongeval tussen scooterrijder en fietser in Emmen

error: Deze content is beveiligd!