Image default
Drenthe

Inzittenden auto zwaargewond na ernstig frontaal ongeval met boom

Darp – Bij een ernstig verkeersongeval op de Ruiterweg in Darp zijn in de nacht van zaterdagavond op zondagmorgen omstreeks 02:10 uur twee personen ernstig gewond geraakt.


De personenauto, met daaraan een gekoppelde paardentrailer, botste in het dorp tegen een boom aan de andere zijde van de weghelft. In de personenauto zaten een tweetal inzittenden, om deze te bevrijden werd de brandweer vanuit Havelte ingeschakeld.

Drie ter plaatse gekomen ambulances werden ondersteund door een mobiel medisch team met daarin een trauma-arts. Één van de slachtoffers werd per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een tweede slachtoffer werd tot een uur na het ongeval gereanimeerd, de toestand van het slachtoffer werd dan ook omschreven als kritiek.

Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is nog onbekend. De verkeersongevallen analyse kwam daarom ter plaatse om de sporen veilig te stellen en een onderzoek naar de toedracht in te stellen. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de combinatie af te slepen.

UPDATE, klik hier voor een update

Dit kan u ook interesseren:

Opnieuw autobrand in Hoogeveen

Vrachtwagen lekt gevaarlijke stoffen op verzorgingsplaats aan A28

Nederland verder open met coronatoegangsbewijs

error: Deze content is beveiligd!