Image default
Drenthe

Steekpartij in woning Hoogeveen: één slachtoffer naar het ziekenhuis

Hoogeveen – In de nacht van dinsdagavond op woensdagmorgen vond er omstreeks twintig over één een geweldsincident plaats in een woning in de Wethouder Robaardstraat.


In de woning zou na een ruzie een steekwapen gebruikt zijn om letsel toe te brengen aan een aanwezige. Een 43-jarige man uit Hoogeveen liep een steekverwonding op aan de arm. Toegesneld ambulancepersoneel heeft het slachtoffer voorzien van eerstehulpverlening en voor nader onderzoek en behandeling per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Ingezette agenten hebben de steekpartij in onderzoek genomen. De politie wist een 44-jarige man uit Emmen en een 60-jarige man uit Hoogeveen aan te houden op verdenking van betrokkenheid bij het geweldsdelict. De forensische opsporing en recherche zal de aanwezige sporen in onderzoek nemen om de exacte toedracht vast te stellen.

De politie is op zoek naar getuigen en naar camerabeelden. Als er mensen zijn die vannacht iets verdachts hebben gezien, of wellicht camerabeelden hebben, bijvoorbeeld van een deurbel, dan kunnen zij zich bij de politie melden.

Dit kan u ook interesseren:

Auto flink beschadigd door brand op A28 bij Assen

Vrachtauto en auto botsen op kruispunt in Hoogeveen

Brommerrijder gewond na ongeval met auto in Emmen

error: Deze content is beveiligd!