Image default
Drenthe

Ravage op de A28 bij Assen door ongeluk met drie vrachtwagens

Assen – In de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 05.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de A28 . Bij het ongeval waren drie vrachtauto’s betrokken en raakten er drie personen gewond.


Meerdere hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter, kwamen met spoed ter plaatse. Op de A28 zijn door een onbekende oorzaak drie vrachtauto’s met elkaar in botsing gekomen. Bij het ongeval raakten drie personen gewond. Over de exacte verwondingen is niets bekend. Door de enorme klap is het één grote ravage op de weg. De post, bieten en bouwmaterialen die de vrachtwagens vervoerden, zijn deels op de weg terechtgekomen.

Alle drie de vrachtauto’s raakten zwaar beschadigd. Twee vrachtauto’s staan nog op de weg en een derde is gekanteld. De brandweer heeft een van de bestuurders uit de vrachtwagen moeten halen. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend. De weg zal tot 16.00 uur in beide richtingen afgesloten zijn. Het verkeer kan via het zuiden omrijden via de N33 en N34. Vanuit het noorden kan dat via de N34.

Verkeer in Assen muurvast
Omdat de A28 afgesloten is, reden vrijdagochtend veel automobilisten dwars door Assen heen. Hierdoor kwam het verkeer in Assen zelf ook vast te staan. ‘We geven mensen het dringende advies de omleidingsroute te volgen. Het heeft geen zin om door Assen te rijden, dan kom je muurvast te staan’, aldus Rijkswaterstaat.

Dit kan u ook interesseren:

Forse schade na aanrijding tussen auto en bus in Assen

Ricardo

Pakketbezorger belandt met bestelbus in sloot bij Nijeveen

Nieuwsuitkollum

Celstraf geëist om schieten op agenten Paterswolde

Nieuwsuitkollum
error: Deze content is beveiligd!