Image default
Drenthe

Politie: ”Wie kent de overleden Marcel Hoogerbrugge?”

Hoogeveen – Op 20 december 2017 werd in een woning aan de Dr. Anton Philipstraat in Hoogeveen het levenloze lichaam van Marcel Hoogerbrugge aangetroffen. Uit onderzoek is gebleken dat hij door geweld om het leven gekomen is. Maar wie was Marcel precies? De politie zoekt uw hulp om een goed beeld van hem te krijgen.


Direct nadat Marcel door agenten werd gevonden is er een oproep geplaatst waarin mensen werden gezocht die hem kennen en iets over hem konden vertellen. Die informatie is nodig om een goed beeld van hem te krijgen. Wie was Marcel precies? Hierdoor kunnen ze mogelijk een spoor naar de dader(s) vinden. Hier is echter weinig respons op gekomen aldus de politie.

Opsporing Verzocht word ingezet om een groter publiek te bereiken om alsnog een beeld van het slachtoffer te krijgen. Vooral de laatste dagen uit het leven van Marcel zijn van belang. De politie weet dat hij zaterdagmiddag 16 december rond 16.00 uur bij de pinautomaat aan de Markt geld heeft gepind.

Ze willen onder andere graag weten wie hem daarna nog heeft gezien en/of gesproken.

Vragen

  • De periode tussen zondag 17 en woensdag 20 december is voor de politie van belang. Wie heeft Marcel toen gezien en/of gesproken?
  • Wie heeft meer informatie over Marcel? Denk aan dagindeling, hobby’s, vrienden, sport, verenigingen, vaste gewoonten, boodschappen doen, uitgaansleven.
  • Wie kwamen er bij Marcel over de vloer of bij wie kwam hij thuis?
  • Heeft u andere informatie over de dood van Marcel?

Twijfel niet en neem contact met ons op via de Opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren:

Auto in botsing met fietser in Paterswolde

Zonnepaneel vat vlam in Hoogeveen

Influencer Chahid Charrak rijdt met Lamborghini Huracán 250 km/u over A28: Rijbewijs ingevorderd

error: Deze content is beveiligd!