Image default
Drenthe

Politie start onderzoek naar brand

Exloo – De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een grote brand in een woonboerderij en twee schuren aan de Zuiderhoofdstraat in Exloo.


 

Op donderdag 30 maart rond 01:40 uur kwam er een melding van een woningbrand aan de Zuiderhoofdstraat. Toen de hulpdiensten bij de woonboerderij aan kwamen bleek de brand inmiddels uitslaand te zijn. Drie panden op het terreinzijn door de brand verwoest.

Onderzoek

De politie heeft inmiddels met de bewoonster van het pand gesproken. Zij was tijdens de brand niet in de woning aanwezig. Met de andere bewoner is tot op heden nog geen contact geweest. Op donderdag wordt er door de onderzoek gedaan in de afgebrande panden om vast te stellen of de bewoner in een van de panden aangetroffen wordt. De specialisten van de technische recherche starten vrijdag met het brandonderzoek. Vanwege de gevaarzetting en de hitte in de panden kunnen zij de panden niet eerder in.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen van de brand. Heeft u iets gezien in de omgeving van de brand of heeft u informatie die betrekking heeft op de brand? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan via 0800-7000. Daarnaast is de politie ook bij deze brand op zoek naar beeldmateriaal. Heeft u opnamen dan kunt u de beelden uploaden via het tipformulier.

Dit kan u ook interesseren:

Treinverkeer bij Emmen plat door aanrijding

Automobilist botst op trekker in Drouwenermond

Uitslaande brand verwoest woonboerderij in Havelte (video)

error: Deze content is beveiligd!