Image default
Drenthe

Politie onderzoekt gewelddadige dood 49-jarige Marcel Hoogerbrugge

Hoogeveen – De recherche in Hoogeveen is sinds woensdagavond 20 december bezig met het onderzoek naar de gewelddadige dood van de 49-jarige Marcel Hoogerbrugge.


Hij werd in zijn woning aan de Dr. Anton Philipsstraat gevonden en bleek door geweld om het leven te zijn gekomen.

De recherche is op zoek naar mensen die Marcel kennen en die iets over hem kunnen vertellen. Ook zoeken we mensen die Marcel de laatste tijd hebben gezien of gesproken. Die informatie hebben we nodig om een goed beeld van het slachtoffer te kunnen krijgen, zodat we een spoor naar de dader(s) kunnen vinden. Vooral de laatste dagen zijn van belang. Zo weten we dat Marcel zaterdagmiddag 16 december rond vier uur aan de Markt geld heeft gepind bij de pinautomaat. We willen graag weten wie hem daarna nog heeft gezien of gesproken of op een andere manier contact met hem heeft gehad.

Opsporingstiplijn
Twijfel niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Camerabeelden
Ook komt de politie graag in contact met mensen die mogelijk camerabeelden hebben in de (ruime) omgeving van de Dr. Anton Philipsstraat in Hoogeveen.

De politie kijkt voor camerabeelden naar de camera’s die inmiddels zijn geregistreerd via het project ‘camera in beeld’. Daarnaast komt de recherche ook graag in contact met mensen die wel over beveiligingscamera’s beschikken maar die (nog) niet hebben geregistreerd voor dit project.

Dit kan u ook interesseren:

Blikschade bij ongeval op kruising in Een-West

Twee gewonden na ongeval tussen scooterrijder en fietser in Emmen

Automobilist slaat over de kop op N34 bij Emmen

error: Deze content is beveiligd!