Image default
Drenthe

Persoon gezocht na zedenmisdrijf met jong meisje in Roden

Roden – De politie is op zoek naar de man op de fiets, hij wordt er van verdacht een ernstig zedenmisdrijf te hebben begaan met een jong meisje.


Het misdrijf vond plaats in een steegje in een woonwijk in Roden. De man is vastgelegd door een beveiligingscamera aan het einde van het steegje. De politie vraagt uw hulp bij het vaststellen van de identiteit van deze man.

De man is op bewakingsbeelden vastgelegd die worden getoond op de website van Opsporing Verzocht. De man viel op toen hij een aantal keer langs de betreffende steeg fietste zoals is te zien op deze beelden. Te zien is ook hoe hij bij het passeren de steeg in keek. De steeg in deze woonwijk loopt van de kruising Aukemastraat – Scharftlaan naar het Nijlandspark. Rond 16.10 uur kwam de onbekende man voor het eerst in beeld op een beveiligingscamera.

Om ongeveer 16.30 uur leek hij bewust de steeg in te fietsen. Volgens de twee kinderen werden zij aangesproken door een onbekende man op een fiets. Eén van hen werd vervolgens slachtoffer van een ernstig zedenmisdrijf. Op de camerabeelden zijn rond dat tijdstip geen andere mensen bij de steeg te zien, totdat de jonge meisjes eruit kwamen rennen en alarm sloegen.

Heeft u tips over wie deze man kan zijn of herkend u hem bel dan met de Politie Opsporingstiplijn via 0800-6070 of meldt het via Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Fotograaf: Politie.nl

Dit kan u ook interesseren:

Grote zoekactie naar drenkeling bij strand in Hoogeveen (video)

Bewoonster gewond bij brand in Meppel

Gewonde bij ongeval tussen twee voertuigen in Nieuw-Amsterdam

error: Deze content is beveiligd!