Image default
Drenthe

Moord 49-jarige Marcel Hoogerbrugge opnieuw in opsporing verzocht

Hoogeveen – Op 20 december 2017 werd in een woning aan de Dr. Anton Philipstraat in Hoogeveen het levenloze lichaam van Marcel Hoogerbrugge aangetroffen.


Uit onderzoek is gebleken dat hij door geweld om het leven gekomen is. Maar wie was Marcel precies? De politie zoekt uw hulp om een goed beeld van hem te krijgen.

Direct nadat Marcel door agenten werd gevonden is er een oproep geplaatst waarin mensen werden gezocht die hem kennen en iets over hem konden vertellen. Die informatie is nodig om een goed beeld van hem te krijgen. Wie was Marcel precies? Hierdoor kunnen ze mogelijk een spoor naar de dader(s) vinden. Hier is echter weinig respons op gekomen aldus de politie.

Vragen

  • De periode tussen zondag 17 en woensdag 20 december is voor de politie van belang. Wie heeft Marcel toen gezien en/of gesproken?
  • Wie heeft meer informatie over Marcel? Denk aan dagindeling, hobby’s, vrienden, sport, verenigingen, vaste gewoonten, boodschappen doen, uitgaansleven.
  • Wie kwamen er bij Marcel over de vloer of bij wie kwam hij thuis?
  • Heeft u andere informatie over de dood van Marcel?

Twijfel niet en neem contact met ons op via de Opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren:

Inwoners Hoogeveen opnieuw slachtoffer van brandstichting

Verdachten aangehouden voor dumpen drugsafval

Wederom autobrand in Hoogeveen

error: Deze content is beveiligd!