Noordernieuws
Image default
Drenthe

Meerdere inbraken in bedrijfswagens in Drenthe

Drenthe – In de afgelopen dagen hebben er meerdere inbraken platsgevonden in bedrijfswagens in de provincie Drenthe. De politie zoekt getuigen van deze inbraken.


In Emmen aan de Kerspellaan is er tussen zaterdag 23 juni 22.00 uur en zondag 24 juni 08.17 uur een inbraak en diefstal uit een bedrijfsbus geweest. De bedrijfsbus had ingeslagen ramen. Uit de auto is gereedschap gestolen.

In Erica aan de Omhaal is er tussen zondag 24 juni 20:45 uur en maandag 25 juni 01:50 uur eveneens ingebroken in een bedrijfsauto waaruit gereedschap en twee gereedschapskoffers zijn gestolen. Van de auto is een achterruit ingegooid of geslagen.

Tenslotte is er in Klazienaveenaan aan de Meteoor tussen zaterdag 23 juni 20:30 uur en maandag 25 juni 05:30 uur ook een inbraak in een bedrijfsauto geweest. Ook van deze auto is het achterruit ingegooid of geslagen en is er gereedschap gestolen. Een buurtbewoner had om 00.00 uur lawaai gehoord en zag een witte hoge auto wegrijden. Of deze iets met de diefstal te maken heeft is onbekend.

Heeft u iets gezien of heeft u andere informatie over deze misdrijven bel 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren:

Arrestatieteam houdt twee mannen aan in Hollandscheveld; vuurwapen en mes in beslag genomen

Dennis Oevering

Forse schade na botsing tussen twee auto’s in Schoonebeek

Dennis Oevering

Gaslek door aanleg van glasvezel in Emmen

Gerwin de Vries / De Vries Media
error: Deze content is beveiligd!