Image default
Drenthe

Gewonde en aanhouding bij schietpartij in Hoogeveen

Hoogeveen – In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 01.10 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een schietpartij aan de Adriaan Baasstraat.


Meerdere politie-eenheden en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Bij een woning aan de Adriaan Baasstraat heeft een schietpartij plaatsgevonden waarbij een persoon gewond is geraakt. Deze persoon, een 23-jarige man uit Rotterdam, is behandeld in de ambulance en met beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Agenten hebben in kogelwerende vesten in- en om de woning onderzoek gedaan. De agenten wisten één verdachte, een 36-jarige inwoner van Hoogeveen, aan te houden. Deze is overgebracht naar het politiebureau. Wat de aanleiding is geweest van het schietincident is nog niet bekend. Tijdens het incident werd de weg volledig afgesloten.

Het arrestatieteam heeft na het incident een inval gedaan in een woning in dezelfde straat. Het is nog onbekend of er ook iemand is aangehouden. De politie zal later vandaag hier meer over naar buiten brengen. Nadat de inval was gedaan en alles veilig was heeft de politie onderzoek gedaan naar het incident.

Dit kan u ook interesseren:

Dader steekincident in Assen aangehouden in portiekwoning aan Van Swinderenhof

Geweldsincident aan Talmastraat in Assen; dader voortvluchtig

Auto flink beschadigd door brand op A28 bij Assen

error: Deze content is beveiligd!