Image default
Drenthe

Geweldsincident in wijk Emmerhout Emmen

Emmen – Aan de Laan van de Marel in Emmen vond dinsdagavond omstreeks 22:45 uur een geweldsincident plaats.


Politie-eenheden spoedde zich direct naar de omgeving van de wijk Emmerhout. Volgens omstanders ter plaatse op de Laan van de Marel, zou zich tijdens een vechtpartij ook een steekpartij hebben plaatsgevonden. De vechtpartij zou zich voornamelijk in de woning hebben plaatsgevonden, omstanders vermelden dat er enkele ruiten, deuren en gipsmuren zijn gesneuveld.

Bij dit geweldsincident raakte iemand dusdanig gewond, dat er assistentie werd ingeroepen van het traumateam. Deze kwam per helikopter naar Emmen gevlogen om de reeds ter plaatse gekomen ambulancebroeders te ondersteunen in de medische behandeling.

Over de toestand van het slachtoffer is niets bekend. De politievoorlichting weet ons geen informatie te geven en is niet op de hoogte van dit incident.

Burgernet

Kort na het geweldincident startte de meldkamer in Drachten een burgernetmelding. Daarbij moest worden uitgekeken naar een blanke jongen van 19 jaar. Deze kon binnen een uur worden aangetroffen. Of deze melding in dezelfde straat en tijdsbalk, hoort bij de bovenstaande situatie is niet bevestigd.

Dit kan u ook interesseren:

Aanhanger geladen met munitie van defensie total-loss na ongeval in Huis ter Heide (video)

Veel rookontwikkeling bij brand in groenafval in Assen

Automobilist ziet motorrijder over het hoofd in Eelde

error: Deze content is beveiligd!