Image default
Drenthe Groningen

Getuigen gezocht bij inbraken in sportkantines

Provincie Groningen en Drenthe – De politie stelt een onderzoek in naar meerdere inbraken in sportkantines in de provincie Groningen en Drenthe.


Bij de politie kwamen afgelopen weekend zeven meldingen binnen dat er was ingebroken in sportkantines. Deze vonden plaats in Zevenhuizen, Appingedam, Borgercompagnie, Nieuw Roden en Roden. De buit bestond voornamelijk uit kleingeld en wat snoepgoed. Het schadebedrag die is ontstaan door deze inbraken is zeer waarschijnlijk vele malen hoger dan de waarde van de gestolen goederen.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien van één van deze inbraken of heeft u anderszins informatie? Bel dan de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.


Wat kunnen de beheerders van sportkantines doen

Naast het toezicht van de politie kunnen ook de beheerders van kantines zelf veel doen om de kans op een inbraak te verkleinen. Zorgen voor goed hang- en sluitwerk en goede verlichting rond de kantines. Verder is het advies om geen kostbaarheden achter te laten. Verder vragen wij het publiek om bij verdachte situaties altijd 112 te bellen. Met een goede beschrijving van de dader(s) en een eventuele vluchtroute kan de politie snel in actie komen.

Stockfoto

Fotograaf: null

Dit kan u ook interesseren:

Woningen ontruimd na sterke gaslucht in Zuidlaren

In Nederland bijna alles open tot 22.00 uur

Straatverlichting op meerdere plekken in Emmen uit

error: Deze content is beveiligd!