Image default
Drenthe

Forse schade na ongeval tussen twee voertuigen in Darp

Darp – Maandag aan het einde van de middag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de van Helomaweg. Omdat er sprake zou zijn van een beknelling, werd ook de brandweer gealarmeerd.


Net voor de Johannes Post kazerne, kazerne van defensie, heeft maandagmiddag een ongeval plaatsgevonden waarbij twee voertuigen waren betrokken. Eén van de bestuurders raakte bekneld en moest door de brandweer uit zijn benarde positie worden gehaald. Ook was het Mobiel Medisch Team onderweg vanuit Eelde, maar toen bleek dat het letsel meeviel, kon het team worden geannuleerd.

Beide personen (bestuurders) zijn lopend de ambulance ingegaan en zullen daar verder worden onderzocht. Over het letsel van beide slachtoffers is nog niks bekend. De beide voertuigen raakten door de klap wel fors beschadigd. De weg is momenteel afgesloten voor het overige verkeer. De politie (VOA) zal ter plaatse komen om de oorzaak te achterhalen. De beide honden die in één van de twee voertuigen zaten, kwamen met de schrik vrij. Zij werden opgevangen door een brandweerman in afwachting van de dierenambulance. Dit om toch zeker te weten dat de twee honden niks mankeren.

Dit kan u ook interesseren:

Verdachten dodelijk geweldsincident Emmen ook verdacht van overval tankstation op dezelfde avond

Vlammenzee verwoest industriepand in Roden

Twee fietsers in botsing in Assen; één gewonde

error: Deze content is beveiligd!