Image default
Drenthe

Enorme ravage na frontale botsing op de N48 bij Zuidwolde

Zuidwolde – Maandagmiddag omstreeks 15.05 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de N48 bij Zuidwolde. Zowel de politie als een ambulance kwamen met spoed ter plaatse.


Op de N48 bleek een ongeval te zijn gebeurd waarbij twee voertuigen waren betrokken. Deze twee zijn frontaal met elkaar in botsing gekomen. Een van deze voertuigen had een caravan achter de auto, deze eindigde door de botsing in de sloot. Er kwamen twee ambulances ter plekke om de inzittenden te controleren op eventueel letsel.

De politie is ter plaatse en heeft de N48 afgesloten voor het overige verkeer. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend. Mogelijk heeft de bestuurster van de zwarte Volkswagen een ‘black-out’ gekregen, waarna het misging. Deze bestuurster is voor verder onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

De politie (VOA) komt ter plaatse om de exacte toedracht te achterhalen. In de Renault, die de caravan trok, zaten een echtpaar afkomstig uit Friesland. Zij kwamen met de schrik vrij. Door de botsing is er een enorme ravage ontstaan. Het echtpaar was op weg om de caravan te verkopen.

Dit kan u ook interesseren:

Dader steekincident in Assen aangehouden in portiekwoning aan Van Swinderenhof

Geweldsincident aan Talmastraat in Assen; dader voortvluchtig

Auto flink beschadigd door brand op A28 bij Assen

error: Deze content is beveiligd!