Noordernieuws
Image default
Drenthe

Drie gewonden bij twee verschillende incidenten op Raadhuisplein Emmen

Emmen – Op en rondom het Raadhuisplein vonden vrijdagavond verschillende opstootjes en vechtpartijen plaats. De politie moest dan ook meerdere keren optreden. Bij twee van deze incidenten raakten in totaal drie mensen gewond. Door de politie werden nog geen aanhoudingen verricht. Nader onderzoek volgt.


Man met mes gestoken

Een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats raakte gewond toen hij na een ruzie met een mes werd gestoken. Omstanders verleenden direct eerste hulp. Het slachtoffer werd vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De 35-jarige kon zich volgens eigen zeggen weinig meer herinneren wat zich op het Raadhuisplein had afgespeeld. Getuigen vertelden de aanwezige agenten dat twee mannen ruzie met elkaar kregen. Eén van hen pakte vervolgens een mes en stak de ander. Vervolgens ging de man met het mes er vandoor. Het volgende signalement werd van hem gegeven:
– Negroïde man;
– Kort krullend haar;
– Ongeveer 1.90m lang;
– Ongeveer 30 – 35 jaar oud;
– Opvallend breed postuur;

De verdachte droeg:
– Witte blouse;
– Spijkerbroek;
– Witte schoenen.

Weet u wie deze man is of was u getuige van de ruzie? Bel dan de politie via 0900-8844 of bel met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Twee gewonden na vechtpartij

Na de steekpartij ontstond er op het plein weer een ruzie. Daarbij raakten een 35-jarige vrouw en een 40-jarige man, beiden afkomstig uit Emmen, gewond. Ze werden door een groepje aangevallen. Zowel de man als de vrouw raakten daarbij gewond. De 40-jarige werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De gewonde 35-jarige ging op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis. Het duo deed aangifte. Nader onderzoek volgt dan ook.

Dit kan u ook interesseren:

Brand bij Van der Werf Flightcases in Schoonebeek

Dennis Oevering

Vrouw botst op lantaarnpaal op kruising in Emmen

Dennis Oevering

Update; Jongens 17 en 18 omgekomen bij ongeluk Nieuw-Weerdinge

Dennis Oevering
error: Deze content is beveiligd!