Image default
Drenthe

Drie auto’s betrokken bij ongeval Smilde; één auto te water

Smilde – Donderdagavond omstreeks 22.40 uur werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een ongeval op de Hoofdweg (N371).


Omdat er bij het ongeval ook een auto te water is geraakt, werd ook de brandweer gealarmeerd. Echter bleek de inzittende al snel door omstanders uit het voertuig te zijn gehaald, waarna de brandweer geannuleerd kon worden. Op deze weg, de N371, bleken drie auto’s met elkaar in botsing te zijn gekomen. Eén van de voertuigen is hierbij te water geraakt. De politie laat weten dat de weg in beide richtingen werd gestremd. Verkeer kon parallel, via de andere kant van de vaart, doorrijden.

Over de toedracht is nog niks bekend. Twee ambulance kwamen ter plaatse om de betrokken personen te controleren. De persoon die in het voertuig zat die te water is geraakt, is niet gewond. Wel heeft deze persoon een deken gekregen, omdat hij een nat pak opliep. De inzittenden van de andere auto’s zijn ook gecontroleerd, maar raakten niet gewond. Een berger zal ter plaatse komen om de voertuigen te bergen. Onderzoek zal moeten uitwijzen hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan.

Dit kan u ook interesseren:

Gewonde na botsing met lesauto in Assen

Vogelgriep vastgesteld in Nieuw-Weerdinge (provincie Drenthe)

Omgekomen bestuurder ongeval Gasselternijveen is 22-jarige man uit Stadskanaal

error: Deze content is beveiligd!