Image default
Drenthe

Containers in brand gestoken in Assen

Assen – Donderdagavond moest de brandweer van Assen twee keer uitrukken. De eerste melding betrof een containerbrand aan de Zaagmolen. De tweede melding betrof een gebouwbrand aan de Vennebroekstraat.


De eerste melding kwam rond 19.50 uur binnen. Dit betrof een container brand voor de Basic Fit aan de zaagmolen in Assen. De brandweer kwam ter plaatse en heeft de container vol laten lopen met water. Bij de het blussen van de brand kwam veel rook vrij. Het betrof een ondergrondse container die vermoedelijk in brand is gestoken.

Om 20.20 uur was het wederom raak. Dit betrof een melding van een gebouwbrand aan de Vennebroekstraat. Toen de met spoed gealarmeerde brandweerlieden ter plaatse kwamen, bleek een container in brand te staan. Omdat de container voor een schuurtje stond, heeft het schuurtje ook schade opgelopen door de brand. Door snel optreden van de brandweerlieden, kon erger worden voorkomen. De politie gaat uit van brandstichting.

In Drenthe is het de afgelopen tijd vaker raak. Zo werden er afgelopen nacht twee auto’s in brand gestoken in Hoogeveen. Ook is het al twee dagen op een rij raak in Emmen. Dinsdagavond werden de brandweerlieden gealarmeerd voor een autobrand aan de C. Ouwekerkstraat. In de nacht van woensdag op donderdag was het raak aan de Danackers. Hier stond ook een auto volledig in brand.

Fotograaf: Freelance Fotojournalist Dekker

Dit kan u ook interesseren:

Vlammenzee verwoest industriepand in Roden

Twee fietsers in botsing in Assen; één gewonde

Auto brandt volledig uit in Havelterberg

error: Deze content is beveiligd!