Image default
Drenthe

Brandstichting oorzaak fatale cafébrand Coevorden

Coevorden – In de nacht van zondag 31 mei op maandag 1 juni is er tussen 02.00-03.00 uur brand uitgebroken in een café Het Geveltje aan de Friesestraat in Coevorden waarbij de 58-jarige eigenaar van het café om het leven is gekomen. Onderzoek heeft uitgewezen dat er sprake was van brandstichting.


Brandstichting
Op dinsdag 17 juni is het laatste forensisch onderzoek bij café Het Geveltje afgerond. Daarna heeft de politie het zogenaamde plaats delict opgeheven en overgedragen aan de nabestaanden. Bij het onderzoek zijn brand versnellende middelen gevonden. De politie gaat daarom uit van brandstichting. 

Getuigen
De politie komt daarnaast nog altijd graag in contact met mensen die zich nog niet gemeld hebben bij de politie, maar mogelijk wel nuttige informatie hebben. De politie wil er graag achter komen wat er zich precies heeft afgespeeld. Heeft u bijvoorbeeld iets afwijkends gezien dat mogelijk verband houdt met de brand of heeft u iets gehoord?

Uw informatie kan van belang zijn voor het onderzoek, hoe klein dan ook. Neem contact met de politie via de Opsporingstiplijn te bellen op 0800-6070. Liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren:

Autobrand op carpool Veenoord langs A37

Aanrijding tussen twee voertuigen in hartje Assen

Scooterrijdster gewond na botsing met auto in Smilde

error: Deze content is beveiligd!