Image default
Drenthe

Bestuurder botst tegen boom, auto raakte te water in kanaal

Hooghalen – Aan de Noordzijde van het Kanaal in Hooghalen raakte zondagmorgen omstreeks 11:35 uur een personenauto betrokken bij een verkeersongeval.


De bestuurder botste door een nog onbekende oorzaak, tegen een boom aan. Hierop kwam de auto vervolgens in het kanaal terecht. Via 112 werden de hulsdiensten ingeschakeld, deze rukte vervolgens groots uit. Brandweereenheden uit Assen, Beilen, Emmen en Hoogeveen werden ingezet tijdens de hulpverlening.

Bij aankomst van de brandweerlieden zat de bestuurder nog in het voertuig. Met ondersteuning van onder andere brandweerduikers, kon deze vervolgens aan wal gebracht worden. Ambulancemedewerkers ontfermden zich vervolgens over de medische toestand van de bestuurder. De broeders kregen daarbij ondersteuning van een trauma-arts die per helikopter werd ingevlogen. De bestuurder is vervolgens met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.D

De auto raakte enorm beschadigd door het ongeval. De politie zal een onderzoek instellen naar de exacte toedracht van dit incident.

Dit kan u ook interesseren:

Fietser gewond na ongeval in Assen

Grote brand bij agrarisch bedrijf in Assen

Meerdere voertuigen met elkaar in botsing aan de Meester Cramerweg in Hoogeveen

error: Deze content is beveiligd!