Image default
Drenthe

Automobiliste botst frontaal op omgevallen boom

Hooghalen – Zondagmorgen werden de hulpdiensten omstreeks 10:35 uur ingeschakeld voor een verkeersongeval aan de Zwiggelterweg in Hooghalen


Meerdere politie-eenheden en een ambulance werden met spoed ingeschakeld. Ter plaatse bleek dat een omgevallen boom op de weg was gekomen. Een nietsvermoedende automobiliste botste vervolgens frontaal op deze omgevallen boom. De toegesnelde ambulancehulpverleners hebben de betrokkene gecontroleerd op eventuele verwondingen.

Wegens de wegversperring werd het brandweerkorps van Beilen ingeschakeld. De brandweerlieden hebben middels een kettingzaag de boomrestanten in stukken gezaagd en van de weg gehaald. Het incident ontstond in de rijrichting van Hoogehalen richting Zwiggelte.

De ingezette agenten zorgden ervoor dat het overige verkeer om het ongeval werd geleidt. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om het voertuig af te slepen. De politie maakte een rapport op van het incident. Beide inzittende zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor nadere controle.

Dit kan u ook interesseren:

Veel schade bij aanrijding met scooter in Emmen

Scooterrijder gewond bij botsing in Emmen

Bestuurder rijdt op de verkeerde weghelft en botst met tegenligger in Nieuw-Weerdinge

error: Deze content is beveiligd!