Image default
Drenthe

Automobilist botst om boom in Nijeveen

Nijeveen – Dinsdag werd aan het begin van de middag melding gemaakt van een verkeersongeval aan de Rijksweg in Nijeveen.


Omstreeks 12:25 uur werd er melding gemaakt van het incident waarbij een auto met aanhanger tegen een boom was gereden. Naast politie-eenheden en een ambulance werd ook de brandweer uit Havelte met spoed opgeroepen.

Ter plaatse op de Rijksweg troffen de hulpdiensten een personenauto aan welke tegen een boom was gebotst, de aanhanger bleek door de klap losgeschoten te zijn. Deze aanhanger is bestemd voor veevervoer, op moment van de aanrijding was deze leeg.

De bestuurder werd door de ter plaatse gekomen ambulancehulpverleners gecontroleerd op eventuele verwondingen, uit eindelijk bleek de bestuurder niet gewond te zijn geraakt en vervoer naar het ziekenhuis bleek dus ook niet noodzakelijk.

Nadat een passerende graafmachine het voertuig van de boom had getild, werd een eigen berger ingeschakeld om het voertuig af te slepen. Ten tijde van het incident sloot de politie de weg af.

Dit kan u ook interesseren:

Autobrand op carpool Veenoord langs A37

Aanrijding tussen twee voertuigen in hartje Assen

Scooterrijdster gewond na botsing met auto in Smilde

error: Deze content is beveiligd!