Image default
Drenthe

Automobilist aangehouden na ernstig ongeluk

Meppel – De politie heeft zondagochtend vroeg een 22-jarige automobilist uit Zwolle aangehouden na een eenzijdig ongeval op de Reestlaan.


Zijn 22-jarige bijrijder uit Helmond raakte ernstig gewond. Ook de automobilist werd uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. Surveillerende agenten kregen een melding dat op de Reestlaan een auto van de weg was geraakt. Het voertuig bleek zwaar beschadigd te zijn. Op een bankje zat een 22-jarige man uit Helmond. Hij bleek ernstig gewond. Het slachtoffer werd dan ook per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. Iets verderop stond een man.

Hij ging bij het zien van de agenten er vandoor. Deze 22-jarige inwoner van Zwolle werd achterhaald. Hij bleek de auto te hebben bestuurd. De man was niet in het bezit van een rijbewijs en weigerde mee te werken aan blaastest. Reden om hem aan te houden. De verdachte werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Ook hij was gewond geraakt. Verkeersspecialisten van de politie stellen een nader onderzoek in.

Dit kan u ook interesseren:

Tak valt op fietspad in Havelte; brandweer ruimt op

Ruben Oosterman

Automobilist botst met voertuig tegen lantaarnpaal in Emmen

Nico Klaster

Gewonde bij botsing op kruising in Emmen

Nieuwsuitkollum
error: Deze content is beveiligd!