Noordernieuws
Image default
Drenthe

Auto belandt op zijkant in voortuin van woning in Klazienaveen

Klazienaveen – Donderdagavond omstreeks 19.00 uur werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een ongeval op het Anker in Klazienaveen. Meerdere hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse.


Ter plaatse bleek een auto in de voortuin van een woning te zijn beland. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. Ook werd de brandweer gealarmeerd omdat er een persoon bekneld zou zitten. Het is niet bekend of deze persoon zelf uit het voertuig wist te komen of dat deze persoon is geholpen door de hulpdiensten. Tijdens het ongeval zaten er twee personen in het voertuig.

Twee personen zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel, welke ondersteuning kreeg van het Mobiel Medisch Team. Een persoon is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De andere inzittende kwam met de schrik vrij. De bewoners van de woning raakten niet gewond, maar waren wel flink geschrokken. De auto raakte door de klap flink beschadigd. Een berger zal deze, nadat het onderzoek is afgerond, ophalen en afvoeren.

Dit kan u ook interesseren:

Fietser gewond na botsing met auto in Hoogeveen

Jelke Jongsma

Leegstaande boerderij in brand in Norg

Dennis Oevering

Twee bedrijfsbusjes zwaar beschadigd na brand in Hoogeveen

Berend-Jaap Bulthuis
error: Deze content is beveiligd!